کدام استراتژی سئو برای مبتدیان بهترین است؟ (راهنمای سئو 5 مرحله ای)


بهینه سازی برای موتورهای جستجو (SEO) فرآیندی است برای بهبود دید و عملکرد ارگانیک وب سایت شما در موتورهای جستجو مانند گوگل، یاهو و بینگ. سئو می تواند به شما کمک کند تا ترافیک ارگانیک، سرنخ ها و فروش بیشتری را به وب سایت خود هدایت کنید تا به رشد کسب و کار شما کمک کند.

اما سئو یک راه حل یکسان نیست. استراتژی ها و تکنیک های مختلفی وجود دارد که می توانید برای رسیدن به اهداف سئوی خود از آنها استفاده کنید.

بنابراین کدام استراتژی سئو برای مبتدیان بهترین است؟

در این مقاله، مهم ترین استراتژی سئو را برای مبتدیان برای یادگیری و پیاده سازی برای دستیابی به رتبه و ترافیک وب سایت بالاتر بررسی خواهیم کرد. با پیروی از این راهنما، می توانید بدون نگرانی در مورد روش های پیچیده یا گیج کننده بهینه سازی موتورهای جستجو، موفقیت زیادی کسب کنید.

کدام استراتژی سئو برای مبتدیان بهترین است؟

ارائه بهترین نکات سئو …

لطفا جاوا اسکریپت را فعال کنید

کدام استراتژی سئو برای مبتدیان بهترین است؟

استراتژی SEO که برای مبتدیان بهترین است شامل پنج مرحله است: 1) تحقیق کلمات کلیدی، 2) ایجاد محتوا، 3) سئوی درون صفحه، 4) لینک سازی، و 5) سئو فنی. این استراتژی سئو مبتدی را دنبال کنید و می توانید نتایج خوبی را در رتبه بندی وب سایت تجربه کنید.

مرحله 1: تحقیق کلمات کلیدی

تحقیق کلمات کلیدی فرآیند یافتن کلمات و عباراتی است که مخاطب هدف شما برای جستجوی اطلاعات، محصولات یا خدمات مرتبط با وب سایت شما استفاده می کند. تحقیق کلمات کلیدی به شما کمک می کند تا بفهمید محتوای شما باید به چه موضوعات و سوالاتی بپردازد و چگونه صفحات خود را برای کلمات کلیدی مرتبط در بخش های بعدی این استراتژی سئو بهینه کنید.

برای انجام جستجوی کلمات کلیدی خوب در سئو، باید از ابزارهایی مانند اکسپلورر کلمات کلیدی Ahrefs، کاوشگر کلمات کلیدی Moz، ابزار جادویی کلمات کلیدی Semrush، Mangools KWFinder یا یاب کلمات کلیدی LowFruits با رقابت کم استفاده کنید.

برای بررسی این ابزارها و موارد دیگر می توانید این راهنماهای دیگر را در زیر بررسی کنید تا بهترین گزینه را برای نیازها و بودجه خود بیابید:

ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی می توانند به شما کمک کنند:

  • هزاران کلمه کلیدی بالقوه را برای جایگاه خود کشف کنید.
  • حجم جستجو، سختی و رقابت را برای هر کلمه کلیدی تجزیه و تحلیل کنید.
  • کلمات کلیدی مرتبط، مترادف ها، تغییرات و عبارات دم بلند را پیدا کنید.
  • کلمات کلیدی را بر اساس موضوع، هدف یا مشکل گروه بندی کنید.

تحقیق کلمات کلیدی پایه و اساس هر استراتژی SEO برای مبتدیان است. این به شما کمک می کند محتوایی ایجاد کنید که با آنچه مخاطبان شما به دنبال آن هستند مطابقت داشته باشد، بدانید چگونه آن را به طور موثر برای سئوی درون صفحه بهینه کنید و در موتورهای جستجو مانند گوگل، یاهو و بینگ رتبه بالاتری کسب کنید.

مرحله 2: تولید محتوا

تولید محتوا فرآیند تولید محتوای باکیفیت، مرتبط و آموزنده برای کلمات کلیدی که در مرحله 1 انتخاب کرده اید است. ایجاد محتوا به شما کمک می کند تا کاربران را جذب و حفظ کنید و اقتدار و اعتماد خود را در جایگاه خود ایجاد کنید.

برای ایجاد محتوایی که رتبه خوبی داشته باشد، باید:

  • قالب محتوای خود را بر اساس رتبه بندی در گوگل برای کلمه کلیدی انتخابی خود انتخاب کنید. به عنوان مثال، اگر بیشتر نتایج لیستی هستند، باید یک لیست نیز ایجاد کنید. اگر بهترین نتایج ویدیوها هستند، باید یک ویدیو ایجاد کنید. اگر سایت های با رتبه بالا دارای تصویر سنگین هستند، مطمئن شوید که تصاویر زیادی را در محتوا قرار دهید.
  • زاویه خود را بر اساس آنچه محتوای شما را منحصر به فرد و ارزشمند می کند انتخاب کنید. به عنوان مثال، به جای نوشتن یک مقاله عمومی در مورد “چگونه در پول خود پس انداز کنیم”، می توانید مقاله ای در مورد “چگونه در پول خود پس انداز کنیم به عنوان یک دانشجو”، “چگونه در هزینه های خود صرفه جویی کنیم” یا “چگونه در پول خود پس انداز کنیم” بنویسید. بازنشستگی”. انجام این کار رقابتی کمتری دارد و ایجاد محتوای باکیفیت که با مخاطبان شما طنین انداز می شود آسان تر می کند.
  • عناوین مقالات جذابی را بسازید که توجه مخاطبان شما را به خود جلب کند و آنها را ترغیب کند تا برای مطالعه بیشتر روی لیست وب سایت شما در Google کلیک کنند. می‌توانید از تکنیک‌هایی مانند پرسیدن سؤال (مانند آنچه در این مقاله انجام دادیم)، استفاده از اعداد یا آمار (مثلاً 10 نکته برتر SEO برای مبتدیان)، قول دادن یا ایجاد کنجکاوی استفاده کنید.
  • شما همچنین می خواهید مطمئن شوید که عناوین شما به درستی برای کلمات کلیدی سئوی هدف شما بهینه شده اند. برای جزئیات بیشتر مرحله بعدی این استراتژی سئو را ببینید.
  • اطلاعات ارزشمندی را ارائه دهید که تمام جنبه های موضوع شما را پوشش دهد و پاسخ ها و راه حل های روشنی را برای مخاطبان شما ارائه دهد. می‌توانید از تکنیک‌هایی مانند ارائه مثال‌ها، مطالعات موردی، داده‌ها، نقل قول‌ها یا داستان‌ها برای ارائه بیشترین ارزش به مخاطبان خود استفاده کنید.
  • خوانایی را با استفاده از جملات و پاراگراف های کوتاه، نقاط گلوله، عنوان، عنوان فرعی، تصاویر، ویدئوها و سایر عناصر بصری بهینه کنید. همچنین می توانید از ابزارهایی مانند ویرایشگر Hemingway یا Grammarly برای بررسی گرامر و املای خود استفاده کنید.

تولید محتوا هسته اصلی هر استراتژی سئو است. این به شما کمک می کند محتوای مرتبط و رضایت بخش را برای مخاطبان و الگوریتم های موتور جستجو ارائه دهید. بدون محتوای با کیفیت، مقالات شما هرگز در صفحات نتایج موتور جستجوی گوگل (SERP) رتبه بالایی نخواهند داشت.

مرحله 3: سئو روی صفحه

سئوی درون صفحه فرآیند بهینه سازی صفحات وب شما برای کمک به موتورهای جستجو برای درک موضوع (یعنی کلمات کلیدی) و نحوه مطابقت آنها با هدف کاربر است. سئوی درون صفحه شامل تکنیک هایی با استفاده از تگ های عنوان توصیفی، توضیحات متا، سرفصل ها، تصاویر، لینک ها و سایر عناصر است تا محتوای شما را برای خزنده های موتور جستجو و کاربر پسند نشان دهد.

می‌توانید از این راهنماهای عمیق دیگر دیدن کنید که یک استراتژی کامل سئوی درون صفحه را ارائه می‌کنند تا پس از خواندن نکات سریع زیر، از ابتدا تا انتها دنبال کنید.

برای انجام سئو در صفحه، باید:

سئو درون صفحه کلید مخفی هر استراتژی سئو است، با این حال بسیاری از مبتدیان آن را نادیده می گیرند. سئو داخلی به شما کمک می کند محتوای خود را هم برای کاربران و هم برای موتورهای جستجو بهینه کنید و اغلب عنصر گمشده برای برتری در رقبا در گوگل، یاهو و بینگ است.

مرحله 4: لینک سازی

لینک بیلدینگ فرآیند به دست آوردن لینک (به نام بک لینک) از وب سایت های دیگر است که به وب سایت شما اشاره می کنند. ساخت لینک به شما کمک می کند تا محبوبیت، اعتبار و ارتباط وب سایت خود را افزایش دهید و همچنین ترافیک ارجاع بیشتری را افزایش دهید.

الگوریتم رتبه بندی گوگل از سیستمی به نام PageRank برای سنجش محبوبیت و اهمیت صفحات وب در اینترنت استفاده می کند. بنابراین، باید مطمئن شوید که وب سایت شما دارای بک لینک های با کیفیتی است که به آن اشاره می کنند.

بسیاری از مبتدیان در سئو به اشتباه فکر می کنند که بک لینک های بیشتر همیشه برابر با رتبه های بالاتر است. با این حال، بک لینک ها نمی توانند محتوای کم کیفیت یا سئوی ضعیف روی صفحه را جبران کنند. به همین دلیل است که باید 3 مرحله اول این راهنمای استراتژی سئو را دنبال کنید تا مطمئن شوید که محتوای شما به خوبی نوشته شده و برای سئو بهینه شده است.

انجام این کار به این معنی است که اغلب می توانید با بک لینک های کمتری به صفحات وب خود رها شوید تا آنها را برای کلمات کلیدی رقابتی رتبه بندی کنید. تنها پس از اینکه این دو بخش از روند رتبه بندی را برآورده کردید، باید یک کمپین لینک بیلدینگ برای سئوی خارج از سایت شروع کنید.

برای انجام لینک بیلدینگ باید:

  • محتوای با کیفیت، مرتبط و آموزنده ایجاد کنید که سایر وب سایت ها بخواهند به صورت ارگانیک به آن پیوند دهند. همچنین می‌توانید از ابزارهایی مانند Ahrefs’ Content Explorer یا BuzzSumo برای یافتن محتوای محبوب و ارزشمند در جایگاه خود استفاده کنید تا حدس بزنید چه چیزی محبوب است.
  • با جستجوی وب‌سایت‌هایی که در گذشته به محتوای مشابه یا مرتبط پیوند داده‌اند، احتمال پیوند بالقوه را پیدا کنید. همچنین می توانید از ابزارهایی مانند اکسپلورر سایت Ahrefs، بک لینک آنالیتیکس Semrush یا اکسپلورر لینک Moz برای یافتن وب سایت هایی که به رقبا یا رهبران صنعت شما پیوند داده اند استفاده کنید.
  • با یک ایمیل شخصی سازی شده و مبتنی بر ارزش به این وب سایت ها دسترسی پیدا کنید که توضیح می دهد چرا باید به محتوای شما پیوند داده شوند. همچنین می‌توانید از ابزارهایی مانند Hunter.io یا Voila Norbert برای یافتن آدرس ایمیل صاحبان وب‌سایت یا ویرایشگران به صورت خودکار استفاده کنید.
  • این وب سایت ها را تا زمانی که پاسخ یا لینک دریافت کنید دنبال کنید. همچنین می توانید از ابزارهایی مانند Mailshake یا Lemlist برای خودکارسازی و ردیابی کمپین های اطلاع رسانی ایمیل خود استفاده کنید.

لینک بیلدینگ چالش برانگیزترین اما سودمندترین استراتژی سئو برای مبتدیان است. این به شما کمک می کند تا با سایر وب سایت ها ارتباط برقرار کنید و رتبه و ترافیک وب سایت خود را در این فرآیند افزایش دهید. واقعیت این است که همه وب سایت ها برای رتبه بندی کلمات کلیدی رقابتی نیاز به لینک دارند. و بهترین استراتژی برای یک سایت جدید این است که روی جمع آوری آن بک لینک ها در اسرع وقت کار کنید.

مرحله 5: سئو فنی

سئو فنی فرآیندی است که تضمین می کند وب سایت شما به راحتی قابل خزیدن، فهرست بندی و دسترسی توسط موتورهای جستجو و کاربران است. سئو فنی شامل رفع مشکلاتی مانند لینک های شکسته، سرعت پایین بارگذاری، محتوای تکراری، سازگاری با موبایل، امنیت و موارد دیگر است.

همانطور که می توانید تصور کنید، سئو فنی می تواند برای یک مبتدی ترسناک باشد. با این حال، انجام مراحل مورد نیاز برای اطمینان از اینکه وب سایت شما بازرسی فنی را پشت سر می گذارد، چندان دشوار نیست.

برای انجام سئو فنی، باید:

  • از ابزارهایی مانند Google Search Console یا Bing Webmaster Tools برای نظارت بر عملکرد وب سایت خود، خطاها، هشدارها و توصیه های موتورهای جستجو استفاده کنید. همه داده ها در قالبی قابل درک در داشبورد به شما ارائه می شود.
  • از ابزارهایی مانند Screaming Frog یا Sitebulb برای خزیدن در وب سایت خود استفاده کنید و مشکلات فنی مانند لینک های شکسته، تغییر مسیرها، برچسب های گم شده، محتوای تکراری و غیره را شناسایی کنید. سپس می توانید هر مشکل را یکی یکی حل کنید تا فرآیند کمتر پیچیده شود. برای مثال، یاد بگیرید که چگونه یک لینک شکسته را تعمیر کنید، سپس آن استراتژی سئو فنی را در بقیه سایت خود اعمال کنید، قبل از اینکه به تگ های گم شده و غیره بروید.
  • از ابزارهایی مانند Google PageSpeed ​​Insights یا GTmetrix برای اندازه گیری سرعت بارگذاری وب سایت خود و بهینه سازی آن برای عملکرد سریعتر استفاده کنید. Google PageSpeed ​​Insights حتی نکاتی را در مورد نحوه رفع مشکلاتی که کشف می کند به شما ارائه می دهد.
  • از ابزارهایی مانند Google Mobile-Friendly Test یا BrowserStack برای بررسی سازگاری و پاسخگویی وب سایت خود برای موبایل در دستگاه های مختلف استفاده کنید. اگر در اینجا مشکلی پیدا کردید، می توانید یک موضوع وب سایت جدید انتخاب کنید، یک طراح وب موبایل استخدام کنید، یا خودتان روی HTML و CSS کار کنید تا مشکلات را حل کنید.
  • از ابزارهایی مانند SSL Labs یا Sucuri SiteCheck برای بررسی امنیت و وضعیت رمزگذاری وب سایت خود استفاده کنید. اگر مشکلی در اینجا وجود دارد، با میزبان وب خود تماس بگیرید تا به رفع آنها کمک کند.

سئو فنی آخرین مرحله از یک استراتژی خوب سئو برای مبتدیان است که باید دنبال کنند. این به شما کمک می کند مطمئن شوید که وب سایت شما به درستی کار می کند، می تواند توسط موتورهای جستجو خزیده و نمایه شود، و تجربه کاربری خوبی را ارائه می دهد.

باز هم، تا زمانی که 4 مرحله اول این راهنمای استراتژی سئو را تکمیل نکرده اید، نگران سئو فنی نباشید. تحقیقات کلمات کلیدی خود را انجام دهید، محتوا را ایجاد کنید، آن را برای سئوی درون صفحه بهینه سازی کنید، چند بک لینک ایجاد کنید، سپس با هر مشکل فنی که در وب سایت پیدا می کنید، مقابله کنید.

خلاصه برای اینکه کدام استراتژی سئو برای مبتدیان بهترین است

در ظاهر، سئو یک زمینه پیچیده و در حال تحول است که نیاز به یادگیری و آزمایش مداوم دارد. با این حال، با پیروی از این پنج استراتژی سئو (تحقیق کلمات کلیدی، ایجاد محتوا، سئوی درون صفحه، ساخت لینک و سئو فنی) می‌توانید سفر سئوی خود را با پای درست شروع کنید و به اهداف آنلاین خود برسید. بهترین استراتژی سئو برای مبتدیان پیچیده نیست و از بسیاری جهات، تنها چیزی است که برای داشتن یک وب سایت موفق که در موتورهای جستجو رتبه بالایی داشته باشد، بدون نیاز به نگرانی در مورد روش های پیشرفته برای بهینه سازی موتورهای جستجو، نیاز دارید.


منبع: https://seochatter.com/which-seo-strategy-is-best-for-beginners/