تعریف و معنی نرخ پرش


نرخ پرش چیست؟

نرخ پرش درصدی از بازدیدکنندگان وب سایت است که پس از مشاهده تنها یک صفحه وب، از سایت دور می شوند. نرخ پرش برای یک وب سایت بر اساس جلسات تک صفحه ای تقسیم بر تمام جلسات محاسبه می شود.

نرخ پرش 100٪ به این معنی است که هر بازدید کننده ای که در یک صفحه وب قرار می گیرد بدون رفتن به صفحه دیگری (یعنی یک جلسه تک صفحه ای) سایت را ترک می کند. نرخ پرش 50٪ به این معنی است که نیمی از بازدیدکنندگانی که در یک صفحه وب قرار گرفتند، سایت را بدون مرور صفحه دیگر ترک کردند.

متوسط ​​نرخ پرش برای تمام صنایع وب سایت بین 26 تا 70 درصد است. اگر یک وب سایت (یا صفحه وب) با نرخ پرش تک رقمی (به عنوان مثال، 0٪ یا 1٪) را تجربه می کند، می تواند نشان دهنده وجود مشکل در کد رهگیری Google Analytics باشد. میانگین نرخ پرش خوب برای هدف گذاری بین 26 تا 40 درصد است.

برگه جستجوی کلمات کلیدی جستجوگرها را دانلود کنیدبرگه جستجوی کلمات کلیدی جستجوگرها را دانلود کنید

ارائه بهترین نکات سئو …

لطفا جاوا اسکریپت را فعال کنید

نرخ پرش بالا لزوما معیار بدی برای یک وب سایت نیست. همین موضوع در مورد نرخ پرش پایین نیز صادق است. اگر یک جلسه تک صفحه ای انتظار می رود، نرخ پرش بالا طبیعی خواهد بود. به عنوان مثال، این صفحه تعریف نرخ پرش به طور طبیعی نسبت به سایر صفحات وب در سایت SEO Chatter دارای درصد پرش بالاتری است زیرا اکثر کاربران جدیدی که در این صفحه قرار می گیرند فقط می خواهند معنای سریع نرخ پرش را برای اهداف تحقیقاتی یا آموزشی دریافت کنند.

با این حال، اگر موفقیت وب‌سایت به حرکت کاربران جدید به بیش از یک صفحه وب بستگی دارد، پس نرخ پرش پایین باید هدف باشد. به عنوان مثال، اگر صفحه اصلی یک وب سایت دروازه ورود به سایر مناطق سایت باشد، نرخ پرش بالا نشان می دهد که صفحه اصلی به درستی برای ارسال کاربران به عمق سایت طراحی نشده است. در این مورد، نرخ پرش بالا یک سیگنال تجربه کاربری بد است.

توجه: نرخ پرش اغلب با نرخ خروج در گوگل آنالیتیکس اشتباه گرفته می شود. نرخ پرش به جلساتی اطلاق می شود که در یک صفحه وب خاص شروع و پایان می یابند در حالی که نرخ خروج درصدی از کاربرانی است که پس از مشاهده صفحه وب از سایت خارج می شوند (یعنی آخرین صفحه در جلسه است).

از واژه نامه SEO بازدید کنید

برای یافتن اصطلاحات و تعاریف بیشتر مرتبط با زمینه بهینه سازی موتورهای جستجو، به واژه نامه SEO مراجعه کنید.




منبع: https://seochatter.com/bounce-rate-definition/