بهترین لینک های داخلی در سئو چیست و چه کاربردی دارند؟

اموزش لینک سازی داخلی
بهترین لینک های داخلی در سئو چیست و چه کاربردی دارند؟

بسیاری از کارشناسان سئو وقتی صحبت از تاکتیک های حرفه ای سئو می شود هیجان زده می شوند و می خواهند تمام جزئیات را بدانند. اما همیشه مکان های تاریکی وجود دارد که هیچ تکنیکی در آنها کار نمی کند. لینک داخلی! نیل پاتل در مورد ارتباطات داخلی چنین می گوید:

برای یادگیری لینکسازی داخلی در سئو می توانید به سایت مارکترها مراجعه کنید.

من پنج سال بود که در حال نوشتن یک وبلاگ بودم که برای اولین بار به ارزش پیوند داخلی پی بردم. هر روز پشت کامپیوتر می نشستم و یک مقاله تایپ می کردم. بعد از مدتی به جایی رسیدم که وبلاگ من صدها پست داشت. در مقطعی تصمیم گرفتم پیوند دادن به مقالات قبلی را شروع کنم تا ارزش بیشتری به مخاطبانم ارائه دهم. کار به سادگی شروع شد. برای هر مقاله جدیدی که می نویسم، یک یا دو لینک داخلی به پست های دیگرم ارائه می کنم. و بعد در مدت کوتاهی متوجه شدم ورق برگشته است!

تمام پارامترهای سئوی وب سایت در بهترین حالت خود قرار دارند. من جایگاه بهتری در موتورهای جستجو کسب کردم، نرخ پرش کمتری داشتم و تعامل کاربر با صفحات سایتم افزایش یافت. لینک داخلی کار میکنه! از آنجا، من شروع به ایجاد یک راهنمای گام به گام برای استفاده از لینک های داخلی برای بهبود سئوی وب سایت کردم.

لینک دهی داخلی یکی از مهم ترین و موثرترین استراتژی های سئو است که در صورت رعایت آن می توانید وب سایت خود را به میزان قابل توجهی ارتقا دهید. لینک سازی داخلی نیز مانند بسیاری موارد دیگر اگر با برنامه ریزی صحیح و اصولی انجام نشود موفق نخواهد بود.

 

لینک چیست؟

برای درک واقعی اهمیت لینک سازی در سایت خود و فراتر از آن، ایده خوبی است که ابتدا نگاه دقیق تری به ماهیت لینک ها بیندازید.

فرض کنید شما مقاله ای در مورد “فواید سیب” دارید و در آن مقاله با اصطلاح “ویتامین C” برخورد کرده اید، اما معنی آن را نمی دانید یا می خواهید بیشتر بدانید. حال باید به دنبال معانی و توضیحات بیشتری برای «ویتامین C» در جاهای جداگانه بگردید.

پیوندها برای ارتباط کتاب های درسی مختلف با یکدیگر ایجاد می شوند. با یک پیوند، می توانم خوانندگان را برای اطلاعات بیشتر در مورد یک موضوع به مقاله دیگری ارجاع دهم و منابعی را برای اظهارات خود ذکر کنم. به عنوان مثال در مثال بالا می توانم کلمه “ویتامین C” را به صورت لینک درست کنم تا کاربر با کلیک بر روی آن به مقاله مرتبط مراجعه کند.

فلسفه ایجاد وب چیزی جز گردآوری اطلاعات ناهمگون که در سراسر جهان در دسترس بود، نبود. برای این منظور از لینک به معنای “پیوند” استفاده شد. به متونی که از لینک استفاده می کنند ابرمتن می گویند. صفحات وب شکلی از فرامتن هستند. این بدان معنی است که آنها حاوی متنی بیش از متن ساده هستند.

اموزش لینک سازی داخلی

ارتباطات داخلی چیست؟

یک لینک داخلی در واقع یک صفحه از وب سایت شما را به صفحه دیگر متصل می کند. هر وب سایتی که دارای بیش از یک صفحه باشد به این طریق پیوند داده می شود. اکثر وب سایت ها دارای یک صفحه اصلی هستند که به صفحات فرعی مختلفی تقسیم می شود و معمولاً از ساختار طراحی پیروی می کند:

یک استراتژی رایج سئو در وب سایت های اولیه، تقسیم محتوا به سیلوهایی بود که برای یک دسته کلیدواژه خاص عملکرد بهتری داشتند. بله، این مدل تا همین اواخر محبوب بود و با این حال برخی از وب سایت ها از این سبک استفاده می کنند زیرا به نظر می رسد برای آنها منطقی است.

چگونه لینک های داخلی به شما در بهبود موتورهای جستجو کمک می کنند؟

لینک های داخلی به گوگل کمک می کنند تا ساختار وب سایت و اهمیت صفحات آن را ارزیابی کند.

گوگل معمولا “مهم ترین” صفحات وب سایت شما را فهرست می کند. تعداد صفحاتی که توسط گوگل به عنوان “مهم” شناخته می شوند به “بودجه” وب سایت شما بستگی دارد. بودجه تعداد صفحاتی است که گوگل در یک دوره زمانی نمایش می دهد.

برای اکثر سایت ها، بودجه خزنده کافی است تا گوگل تمام محتوای شما را فهرست کند. با این حال، اگر تعداد صفحات کمی دارید، صفحات زیادی را در مدت زمان کوتاهی اضافه کنید، یا وب سایت شما به کندی بارگیری می شود که گوگل نمی تواند همه آنها را در مدت زمانی که طول می کشد تا ایندکس وب سایت شما فهرست کند – برخی از صفحات گم شده اند.

اگر گوگل صفحه ای را ایندکس نکند، در جستجوی گوگل رتبه ای نمی گیرد. علاوه بر این، این صفحه عملاً در نتایج جستجوی Google وجود ندارد – صرفاً به این دلیل که در Google نیست.

شما می توانید به گوگل کمک کنید همه صفحات خود را فهرست کند و پیوند داخلی یکی از راه های انجام این کار است.

به عنوان مثال، “وب سایت ساز یک صفحه” به راحتی در گوگل فهرست می شود

بر خلاف معماری وب سایت مسطح، گوگل برای فهرست کردن صفحات “یتیم”، یعنی صفحاتی که با پیوندها به صفحات دیگر در دامنه شما متصل نیستند، مشکل دارد.

با لینک سازی داخلی، می توانید به راحتی از صفحات یتیم در سایت خود جلوگیری کنید و ایندکس کردن تمام صفحات خود را برای گوگل آسان تر کنید.

پیوندهای داخلی می توانند از یک صفحه سایت Page Authority شما به صفحه دیگر بروند. در یک دنیای ایده آل، این خواهد بود:

با در نظر گرفتن این موضوع، می‌توانید از پیوند داخلی برای ایجاد جریان پیوند به صفحاتی که می‌خواهید رتبه بالایی داشته باشند استفاده کنید – یا بهترین شانس برای رتبه‌بندی در گوگل را داشته باشید.

انواع لینک های داخلی برای وب سایت

مانند هر مفهوم دیگری در بازاریابی دیجیتال و سئو، انواع مختلفی از لینک بیلدینگ داخلی وجود دارد. اگر قصد دارید برای لینک های خود استراتژی در نظر بگیرید، بهتر است روی مدل های مختلف آن تمرکز کنید تا سریع به اهداف خود برسید. در ادامه شما را با چهار نوع لینک داخلی آشنا می کنیم و نحوه استفاده از آنها را توضیح می دهیم.

پیوند دستی در محتوا

بیشتر لینک های ایجاد شده در سایت در متن محتوا هستند. برای این کار کافی است به کلمه مورد نظر لینک داده و کاربر را به صفحه مورد نظر هدایت کنید. معمولا این نوع لینک در متن نوشته می شود. فراموش نکنید که کاربر را به صفحات مربوطه هدایت کنید تا بتواند مسیر خود را به خوبی ببیند.

اتصال تصاویر

با قرار دادن تصاویر در بین متن های خود می توانید به جذاب تر شدن آنها کمک کنید و از یکنواختی متن و خستگی مخاطب جلوگیری کنید. اما صبر کنید، این پایان کار نیست. همه تصاویر را می توان پیوند داد.

تصویر شما می تواند به عنوان مرجع توضیحات متن شما باشد و در بخش تصاویر گوگل قرار گیرد. همچنین می توانید از تصویر خود به صفحه دیگری در سایت لینک داده و به این ترتیب کاربر را راهنمایی کنید.

ایجاد لینک در منوی سایت

منو یکی از رایج ترین قسمت های هر سایتی است. شاید وقتی وارد سایتی می شوید با منوی آن برخورد کنید. لینک های داخلی نیز در این قسمت قرار می گیرد. در لیست پیوندها می توان صفحات مختلفی از جمله اخبار یا وبلاگ قرار داد.

لینک داخلی از صفحه اصلی سایت

صفحه اصلی مهم ترین و پربازدیدترین صفحه در سایت است. نحوه قرار دادن لینک ها در صفحه اول و نحوه لینک دادن به صفحات دیگر مهم است. بنابراین شما این امکان را دارید که صفحات باکیفیت و مهم خود را به روش های مختلف در صفحه اول لینک کنید تا بازدید بیشتری داشته باشند.